Ihmisten kokoisille ideoille!

 

 

Oulun Seudun Leader on Maa- ja Metsätalousministeriön ja kuntien rahoittama maaseudun kehittämisyhdistys, joka toimii seuraavien kuntien alueella: Oulun maaseutumaiset alueet, Ii, Kempele, Muhos, Pudasjärvi ja Utajärvi

Etusivulle

Oulun Seudun Leader (ent. JoMMa ry) on rahoittanut ohjelmakauden 2007-2013 aikana 250 hanketta, joista noin kaksi kolmasosaa on ollut yritystukia ja yksi kolmasosa yleishyödyllisiä hanketukia. Tarkempaa tietoa rahoitetuista hankkeista löydät hankerekisteristä.

 

Leader-ryhmillä on mahdollisuus toteuttaa myös omia hankkeita. Niihin voi ryhmä hakea rahoitusta joko omasta rahoituskehyksestään tai ulkopuoliselta rahoittajalta riippuen hankkeen laajuudesta. Hankkeiden tarpeet nousevat alueen ihmisiltä. Ohjelmakaudella 2007-2013 Oulun Seudun Leader on ollut mukana Pohjois-Pohjanmaan leader-ryhmien yhteisessä Yhteisöhautomo-hankkeessa.

 

Vuoden 2016 aikana Oulun Seudun Leader toteutti ensimmäisen teemahankkeen: Yhdistysten pieninvestoinnit 1. Hankkeeseen tuli vireille yli 30 hankehakemusta eri yhdistyksiltä eri puolilta toiminta-aluetta. Teemahanke on tällä hetkellä maksatusvaiheessa ja siten päättynyt. Teemahanke on rahoitettu Oulun Seudun Leaderin omasta rahoituskehyksestä.

 

Olemme mukana Keskipiste-Leaderin hallinnoimassa Palveluportaat-hankkeessa, jossa tavoitteena on kehittää eri yhdistysten palvelutuotantoa ja tarjota erilaisia koulutuksia ja tietoa asiaan liittyen. Hanke on alkanut vuonna 2016 ja kestää vuoden 2017 loppuun saakka. Hankkeen rahoittajana toimii Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

 

Teemme tiivistä yhteistyötä Nouseva Rannikkoseutu ry:n hallinoiman Viesti!-hankkeen kanssa.

 

Facebook
Oulun Seudun Leader - Uutiset - RSS
Tulosta tämä sivu