Ihmisten kokoisille ideoille!

Oulun Seudun Leader on Maa- ja Metsätalousministeriön ja kuntien rahoittama maaseudun kehittämisyhdistys, joka toimii seuraavien kuntien alueella: Oulun maaseutumaiset alueet, Ii, Kempele, Muhos, Pudasjärvi ja Utajärvi

Etusivulle

Yhdistysten pieninvestoinnit 1 -teemahanke

Oulun Seudun Leader ry:n Yhdistysten pieninvestoinnit 1 – teemahankkeen alahankehaku oli käynnissä 22.2-1.4.2016 välisenä aikana.

Hakuaika on nyt päättynyt! 

 

Alahankkeina voidaan toteuttaa erilaisten rekisteröityjen seurojen ja yhdistysten pieniä yleishyödyllisiä investointihankkeita Oulun Seudun Leaderin toiminta-alueella*, jotka ovat kokonaiskustannuksiltaan 1 000-8 000€ euroa. Tukitaso on 60 % hyväksytyistä kokonaiskustannuksista. Hanke voi sisältää yleishyödyllisiä kalusto– , laite–  tai konehankintoja, joita tarvitaan yhdistyksen toiminnassa. Tuki voidaan myöntää vain tukipäätöksen jälkeen tehdyille hankinnoille. Tukea ei myönnetä käytettyihin kalusto–, laite– tai konehankintoihin. Omarahoitusosuutta ei voi korvata talkootyöllä. Tuen piiriin eivät kuulu kiinteästi asennettavat kalusto-, laite-, tai konehankinnat. 

 

Alahankkeiden on noudatettava Oulun Seudun Leaderin paikallista kehittämisstrategiaa 2014-2020. Alahankkeiden valinnasta päättää Oulun Seudun Leader ry:n hallitus. 

 

Hankehakemus toimitetaan allekirjoitettuna paperiversiona liitteineen osoitteeseen:

Oulun Seudun Leader 

Kiilakiventie 1

90250 Oulu

Hakemus liitteineen toimitetaan myös sähköisenä versiona PDF-muodossa. 

 

Haku päättyy 1.4.2016 klo 12. Vain määräaikaan mennessä toimitetut hankehakemukset käsitellään. Mahdolliset hakemuksen täydennykset tulee toimittaa ennen hakuajan päättymistä.

Esimerkkejä mahdollisista rahoituskohteista:

  • Urheiluseuroilla liikuntavälineet(maalit, pallot mailat yms.)
  • Kylätaloilla kalustohankinnat
  • Koirayhdistyksillä agilityesteet yms.

(*Oulun Seudun Leaderin toiminta-alueeseen kuuluvat Oulun maaseutualueet, Muhos, Kempele ja Oulunkaaren kuntayhtymän kunnista Ii, Pudasjärvi ja Utajärvi. Tiheämmin asutettu Oulun kaupungin keskusta-alue ei kuulu Oulun Seudun Leaderin toiminta-alueeseen.)

 

 

Teema-hankkeen prosessi

Alahankehakemus

Alahankehakemuksen täyttöohje

Indikaattorilomake 3306Lind

Indikaattorilomake 3306Dind

Valintakriteerit 

Yhdistysten pieninvestoinnit 1-esite 

Alahankehakijan muistilista

 

 

Lisätietoja

 

Elina Hietanen, leader-neuvoja

p. 040-8455618

elina.hietanen(ät)oulunseudunleader.fi

 

Facebook
Oulun Seudun Leader - Uutiset - RSS
Tulosta tämä sivu