Ihmisten kokoisille ideoille!

 

 

Oulun Seudun Leader on Maa- ja Metsätalousministeriön ja kuntien rahoittama maaseudun kehittämisyhdistys, joka toimii seuraavien kuntien alueella: Oulun maaseutumaiset alueet, Ii, Kempele, Muhos, Pudasjärvi ja Utajärvi

Etusivulle

Opintoretki Pudasjärvelle huhtikuussa 2014

 

Pudasjärven opintoretki liittyi asiakas-asukaslähtöisyys palveluiden kehittämisessä ja tuottamisessa –seminaariin. Retkellä tutustuimme Livokas ry:n ja Syötekeskus Oy:n toimintaan. Livokas ry on tehnyt 2000-luvun alussa kyläsuunnitelman ja toteuttanut elinkeinokyselyn, jossa kyläläiset saivat kertoa toivomuksiaan kylän tarpeista ja joiden pohjalta kylää on kehitetty. Livokas ry on hallinnoinut monia eri hankkeita, joiden avulla kylälle saatiin mm. kauppa ja kirjasto. Livo on valittu vuoden kyläksi Pohjois-Pohjanmaalla vuosina 2003 ja 2013.

 

Tutustuminen Syötekeskus Oy:n toimintaan oli myös antoisaa. Syötekeskus Oy toteuttaa yleishyödyllistä toimintaa laaja-alaisesti sosiaalityön ja vapaan sivistystyön alueella. Vierailumme aikana keskuksella pyöri mm. perhe- ja jääkiekkoleirit sekä moottorikelkkatapahtuma.

 

Facebook
Oulun Seudun Leader - Uutiset - RSS
Tulosta tämä sivu