Ihmisten kokoisille ideoille!

                   

Oulun Seudun Leader on Maa- ja Metsätalousministeriön ja kuntien rahoittama maaseudun kehittämisyhdistys, joka toimii seuraavien kuntien alueella: Oulun maaseutumaiset alueet, Ii, Kempele, Muhos, Pudasjärvi ja Utajärvi

Etusivulle

Kala-leadertoiminta

Peremeren kalataloutta kehittämään on perustettu alueen oma kalatalouden toimintaryhmä. Ryhmä ohjaa alueella laaditun strategian toteutumista ja toimii verkostona kalatalousalan toimijoiden välillä. Toimintaryhmällä on myös oma rahoituskehys, josta se voi rahoittaa alueen kalataloutta edistäviä paikallisia kehittämishankkeita sekä julkisia investointeja.

 

Perämeren rannikon kalatalousryhmä on yksi Suomen yhdeksästä kalatalouden toimintaryhmästä. Ne toimivat maaseudun kehittämisestä tutun Leader-toimintatavan mukaisesti, mikä on koettu erittäin onnistuneeksi. Perämeren rannikon kalatalousryhmän toimintaa hallinnoi Oulun Seudun Leader Ry.

 

Ohjelmakaudella 2015-2020 Perämeren kala-leaderissä on mukana 13 alueen kuntaa;  Kokkola, Kalajoki, Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki, Lumijoki, Liminka, Oulu, Hailuoto, Ii, Simo, Kemi ja Tornio. Ohjelman rahoitus tulee Euroopan meri- ja kalatalousrahastolta sekä alueen kunnilta. 

 

 

 

Kalatalousneuvoja  

Iiro Majuri
p. 040 759 7505
iiro.majuri(ät)oulunseudunleader.fi 
Facebook
Oulun Seudun Leader - Uutiset - RSS
Tulosta tämä sivu