Ihmisten kokoisille ideoille!

 

 

Oulun Seudun Leader on Maa- ja Metsätalousministeriön ja kuntien rahoittama maaseudun kehittämisyhdistys, joka toimii seuraavien kuntien alueella: Oulun maaseutumaiset alueet, Ii, Kempele, Muhos, Pudasjärvi ja Utajärvi

Etusivulle

Jäsenyys yhdistyksessä

Yhdistyksen jäseniksi hyväksytään kaikki maaseudun kehittämisestä kiinnostuneet yksityiset henkilöt, rekisteröidyt yhdistykset, ja muut oikeuskelpoiset yhteisöt, sekä kunnat. Liittymällä jäseneksi pääset vaikuttamaan alueesi kehittämiseen, saat tietoa alueellasi järjestettävistä koulutuksista ja tapahtumista sekä sinulla on mahdollisuus päästä mukaan opintomatkoille. Jäsenmaksu on 10 € henkilöjäsen, 2 € perheenjäsen ja 30 € yhteisöjäsen. Jäsenille lähetetään vuosittain ajankohtaista hankeasiaa sisältävä jäsentiedote. Alla jäsenilmoittautumislomake sekä jäsentiedotteita.

 

Jäseneksi hyväksymisestä päättää yhdistyksen hallitus. Jäsenistö valitsee keskuudestaan Oulun Seudun Leaderin hallituksen, joka valitsee rahoitettavat hankkeet ja ohjaa yhdistyksen toimintaa.

 

Jäsentiedote 1/2019

Jäsentiedote 2/2018

Jäsentiedote 1/2018

Jäsentiedote 2/2017

Jäsentiedote 1/2017

Jäsentiedote 2/2016

Jäsentiedote 1/2016

Jäsentiedote 2/2015

Jäsentiedote 1/2015

Jäsentiedote 2/2014

Jäsentiedote 1/2014

 

 

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan!

 

Jäsentietoja ei luovuteta ulkopuolisille, vaan niitä käytetään ainoastaan yhdistyksen omaan tiedottamiseen.

Rekisteriseloste ja tietosuojaseloste jäsenrekisteriä koskien.

 

Voit halutessasi tilata sähköisen uutiskirjeen, vaikka et olisikaan jäsen. Uutiskirjeen avulla tiedotamme mm. alueen tapahtumista, tukimuodoista, rahoitetuista hankkeista ja toiminnastamme yleensä. Uutiskirjeen saa ilmoittamalle meille sähköpostiosoitteen.

Rekisteriseloste ja tietosuojaseloste uutiskirjeen tilaajia koskien.

 

 

 

 

Facebook
Oulun Seudun Leader - Uutiset - RSS
Tulosta tämä sivu