Ihmisten kokoisille ideoille!

 

 

Oulun Seudun Leader on Maa- ja Metsätalousministeriön ja kuntien rahoittama maaseudun kehittämisyhdistys, joka toimii seuraavien kuntien alueella: Oulun maaseutumaiset alueet, Ii, Kempele, Muhos, Pudasjärvi ja Utajärvi

Etusivulle

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.oulunseudunleader.fi ja on laadittu 22.9.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

 

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Palvelu ei tällä hetkellä täytä kriittisiä saavutettavuusvaatimuksia. Sivuston ja sen sisällön päivittäminen saavutettavaksi on aloitettu.

 

 

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle osoitteeseen toimisto(at)oulunseudunleader.fi. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivuilla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

 

 

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

www.saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus(at) avi.fi

Puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Facebook
Oulun Seudun Leader - Uutiset - RSS
Tulosta tämä sivu