Ihmisten kokoisille ideoille!

 

 

Oulun Seudun Leader on Maa- ja Metsätalousministeriön ja kuntien rahoittama maaseudun kehittämisyhdistys, joka toimii seuraavien kuntien alueella: Oulun maaseutumaiset alueet, Ii, Kempele, Muhos, Pudasjärvi ja Utajärvi

Etusivulle

Sähköinen haku:

Tukea haetaan sähköisesti Hyrrä-järjestelmän kautta. Hyrrän kautta voivat hakea tukea y-tunnukselliset organisaatiot. Mikäli organisaatiolla ei ole y-tunnusta, se voi hakea tukea paperilomakkeella (ry-tunnukselliset yhdistykset), joka toimitetaan Leader-toimistolle. Hanke tulee vireille, kun hakemukselle on tehty vireilletulotarkastus Hyrrässä/toimistolla ja vireille tulosta on hakijalle tullut ilmoitus.

 

Kun haetaan tukea Hyrrän kautta, tulee organisaatiolla olla Katso-tunniste käytössä. Katso-palvelussa henkilölle/henkilöille annetaan valtuutus toimia yhdistyksen puolesta. Organisaation tulee pitää huoli myös siitä, että hankkeen ajan tiedot Patentti- ja rekisterihallituksella sekä Yritys- ja yhteisötietojärjestelmässä ovat ajan tasalla. Itse Hyrrään kirjaudutaan pankkitunnuksilla (myös mobiilitunnistautuminen ja HST-kortti).

 

Yritys ja hanketukien hakuun voi jo valmistautua hakemalla Katso-tunnisteen osoitteesta: yritys.tunnistus.fi 

 

 

 

Facebook
Oulun Seudun Leader - Uutiset - RSS
Tulosta tämä sivu