Ihmisten kokoisille ideoille!

 

 

Oulun Seudun Leader on Maa- ja Metsätalousministeriön ja kuntien rahoittama maaseudun kehittämisyhdistys, joka toimii seuraavien kuntien alueella: Oulun maaseutumaiset alueet, Ii, Kempele, Muhos, Pudasjärvi ja Utajärvi

Etusivulle

 

Kokonaiskustannukset: 11 330 €, Myönnetty tuki: 6 798 €, 60%

 

Oulunsalon kalastajainseura on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on kehittää ammatti- ja virkistyskalastus mahdollisuuksia yhteistyössä kalastusalueen omistajan kanssa.  Seura on perustettu vuonna 1945. Seuralla on jäseniä 160. Heistä useat harjoittavat kaupallista kalastusta, osa täysipäiväisesti, osa sivutoimisena.

 

Nenän kämppä Limingan lahden rannalla on yhdistyksen tukikohta. Se on rakennettu vuonna 1930 kalastajien tukikohdaksi. Kämppä on peruskorjattu 1990. Tällä hetkellä kämpän kunto on kohtalainen ja jotta se pysyisi kunnossa ja pystyisi palvelemaan käyttäjiään, sitä tulee remontoida. Hankkeessa kämpän ympärille tehdään salo-ojitus ja uusitaan kämpän heikkoon kuntoon päässyt takka. 

 

Nenän kämppä on kalastajainseuran tukikohta ja sen käytettävyydellä on kriittinen merkitys seuran toiminnan kannalta. Remontin myötä, myös kämpästä saatavia vuokratuloja on mahdollista kasvattaa, mikä edelleen edesauttaa kalastajainseuran toiminnan kehittymistä.

 

 

Facebook
Oulun Seudun Leader - Uutiset - RSS
Tulosta tämä sivu